Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Den stora smällen. Av Horace 2022-01. Eftersom jag är smaklös, så har jag som musikval just nu opera med Jussi Björling och före den skivan var det rockmusik med Roky Erickson. Före dess kör o rock


Kommentar på en text (2535) bara ord





Har läst text, men kan inte igenkänna
innehållets innebörd.
Ibland slutar två förälskade i en sorts
oense kamratskap,
likt i sexlös apatisk besvikelse, där de
inblandade ändå inte
kan vara ifrån varandra långa stunder
utan att själsligen lida.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2023-05-24 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP