Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i dag min son ditt dödsdatum

är det din dödsdag.
vi minns dig med.
glädje o sorg.
nu är du oss.
din bror i himmelen.
hos eran pappas.
det gör lika ont varje år.
att minnas ni finns inte mer.
i dag är det 6 år ,
sen jag fick stroke,
kämpade mig tillbaka,'
kan gå men är nedstämd ibland.
är som stora svarta moln i tankarna.
i dag min sotis kisse,
ett år sen du dog.
du var inte ens tre år.
du hoppade ner från garderoben.
du hopade ner på golvet.
sen smal det bara till i golvet.
du var död redan.
jag sprang upp.
försökte blåsa liv i dig
satt med en död katt hela natten.
saknaden efter er alla.
mina kära 15 januari.
kommer alltid att finas.
i mitt hjärta farväl minna kära.
av birgitta skrev i dag




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-15 14:50



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Sorgen och saknaden känns i dina ord. Jag har också mist en son. Vårt avsked var en februaridag.
2022-01-18

  Alysse VIP
Dina ord träffar mitt hjärta
styrkekramar och kärlek
till dig i sorgen

2022-01-16

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Stark och smärtsam om din saknad över dina älskade
2022-01-15
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP