Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vintersten



så vackert det svarta, dess syster det vita
så vacker stenen och dess hjärta
från sten till sten ekar dess slag
ur uråldrigt hjärta
ändock känner det smärta

Så kallt är det svarta, dess syster det vita
och människans goda, som vinden dess yta




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2022-01-16 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP