Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


20161212 kl 06:51


Vardagslunk


Bakom fönstret flockas lejonen
på spaning efter as är gamen

Dolk och gift är lösen
där vi korsfäst
mer än en lekamen



För att kunna möta dagens mödor
behöver vi vila och näring :)

hm nytt räkneverk installerat







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-01-17 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP