Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Med dig 3



Prydnad

Du duger,
du rädda ängel!
Griper rädslan,
bultar hjärtat
rysligt kallt,
så kom ut
till mig
och se
trygghetens frodiga äng
och stå en stund
i solen!



Prydnad

Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2023-01-29 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP