Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blingande strass

När allt det vackra doftar skönhet och skönhetens doft är du. Jag berusas av din närhet och jag njuter av det du ger mig. Utan de nakna stunder iklädd nattens spets. Det som glittrar är mitt blingande strass. Blickar som sveper över våra konturer, jag ser dina, du ser mina. Jag tror du njuter, som jag. Iakttagna av stjärnorna, vi låter dem se på. Blyertsgrå kärlekstörst blir eldröd passion. Jag känner en doft, skönhetens doft. Din. Och världen kunde inte bli vackrare.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2022-01-18 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP