Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Dikt-vers 7



Prydnad

Poeten ville vara
Fröding och Ferlin,
men är ju som han tör
en enkel amatör,
och orkar
rada rader på sitt ark
och håller aldrig opp
bara för sin klara glädjes hopp.

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-06 08:00



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Beundransvärt är det, att Du orkar skriva en text varje dag. Så länge jag kan minnas har det varit så. Klar och tydlig är texten om att finna glädje i att skriva.
2023-03-09

  Lyrik
Detta beskriver varje poet tror jag
2023-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP