Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


täck

 

 

för

 

med moln om natten

mellan klarheterna

lysande

 

tystnad

talar

 

du från världsrymden

i mig

ditt landskap

 

av kärlek




Fri vers av in effigie VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-19 00:31



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Rymden ler
av glädje
2022-01-19
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP