Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Avkopplande

Äntligen gårdagens alla
uppgifter avklarade
Hann även räcka ut en hand till vännerna
Blomjord krukor står och väntar
Hoppas även den lilla hyllan går att laga
Den blir groplats för plantor nära takfönstret
Då är gårdagens möda
inte förgäves

Må magi ske




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-01-19 05:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP