Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akvarell


Bleka


Många kommer att stå där
bleka i det flammande ljuset
de som står sanningen nära
de enda som inte blir brända
de växer sig starka av ljuset




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-01-20 07:36



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
yees
2024-01-28
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP