Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
9


Krypet Bussokuseki


ständigt försöker
vrida sig i asken sin
ett sådant lustspel
slösar ingen energi
på nedbrytande krafter
viskade säven




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-01-20 17:04



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Spindeln i nätet svär sig fri. Skuldbelägger den som lyssnade på tomma löften och föll som ett träd. Vem är sjuk Egentligen??
2022-01-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP