Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Av stormvind formad

Tårvindar

Sol kliver
genom vindtårar

Månlandskap
i snöförklädnad

Hänförande
halkigt bubbelishav

Stormformad
timlig vinterkonst




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-01-20 18:03



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Poetisk" tårvindar" " bubbelishav"Fin bild och vackert skrivet!
2022-01-21

  Marita Ohlquist VIP
Fint skildrade bilder i vintertid.
2022-01-21

  Susen VIP
"Bubbelishav" "Timlig vinterkonst"
Vackert språk och snygg bild till likaså
2022-01-21

  Kajan VIP
En märklig känsla här, som att zooma in och upptäckta något helt nytt. Gillar, och med passande foto .
2022-01-20

  BenGust VIP
Magnifika vinterlinjer och sol genom vindtårar.
2022-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP