Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


någon

 

 

som

 

ditt ljus just idag

strålar inuti ett universum

 

av hjärtslag

 

är vi en stjärna

avlägsen i stilla tid

 

så nära

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-01-21 04:09



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Serena sanningar....
2022-01-21
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP