Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad göms


Lena Hallengren

Lena Hallengren
Vad döljer du för mig ?




Fri vers (Fri form) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 140 gånger
Publicerad 2022-01-21 09:02



Bookmark and Share


  Vindsvala VIP
Det kan man undra. Något som inte får komma fram i ljuset.
2022-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP