Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Minnets palats



De vackraste minnena lever kvar
för alltid dem i hjärtat vi spar
vi bygger ett rede av läkt och ler
där i boet ska vi slå oss ner
och sjunger en sång till våren
tiden då livets dofter läker såren
det brummar i varje fura
även om himlarna sura
och bland knoppande grenar
hörs fåglarnas kvitter
det är de dropparna som sprider
över dagen glitter

varför ska vi glömma det onda vi lärt
resan var då inte mödan värt




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2022-01-21 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP