Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Drömmar



Det är där i nattens mörker
monstren träder fram
jag har inte glömt någonting
allt finns där under ytan
alla de som våldgästat mig
vad natten är full av drömmar
blott tystnad helar, tystnad härdar
stålet skarpt och vasst
som knivens tunga
av sår och feber stärkes ingen
hårda ord och sköldar
speglar ljuset

från lågornas hem






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2022-01-21 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP