Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Musik: Larz Gustafsson


SKA DE' VA' SKA DE' VA' SKA!

Ska är här för att stanna

Jill och Johnny och Anna

Inget bäst före datum

Ska är ett ultimatum!

 

Allt ska helst gå i baktakt

Ingen i-sakta-mak-takt

Ingen av oss står stilla

Ska är som en gerilla

 

 

Glada toner från scenen

Låten spritter i benen

Ska från Buster och Dekker

Energi så det räcker

 

 

Ska ska tina upp Norden

Sprida sig över jorden

Så sätt kraft bakom orden

Flytta stolarna, borden

 

 

LARZ GUSTAFSSON 21/1 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2022-01-21 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP