Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Shake a leg!


BEROENDE AV SKA

Jag är beroende av ska

Det vill jag fortsätta att va'

För att den får mig att må bra

Jag är beroende av ska

 

Nej, Mozart vill jag inte ha

Och dansbandstöntarna kan dra

Jag vill ha skallen full av ska

Skjut in den i mitt DNA!

 

Kombinationen svart & vitt

är en fantastisk superhit!

Det beatet har jag gjort till mitt

Moonstompa loss med Bombi Bitt!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 21/1 2022

 

https://www.facebook.com/2tonebritishska/photos/a.744312922319050/744313185652357

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2022-01-21 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP