Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Idealens vilja 1



Prydnad

Tyngd av tillvarons borden
krälar jag kring
som masken i jorden.
Blott ett ting
vet jag säkert och visst,
att vägen är stup
till sömnen så djup
allra sist.

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Blankvers) av Poeten Salvador VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2023-02-17 08:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP