Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grubbel

Fattar ingenting
varför kan röster vara lika
fast de har olika namn
Rösten låter inte arg mera busig
som den har en räv bakom örat
Jag har inte vax i öronen eller hör röster
Har druckit varm citronsaft
ingefära och honung
Känner mig hälsosam
kan aldrig bli för mycket
i tider som dessa

Burrlesco




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2022-01-21 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP