Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Våga fråga 1



Prydnad

Broder, bröder breder
smörgås åt varandra,
och vem kunde väl klandra
världarnas lagar så grå.
Vem ville då
tysta det tal
när en syster så yster
på bestämdaste sätt
ber om sin rätt?

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-14 08:02



Bookmark and Share


    Julia Engström VIP
Bra skrivet!
2023-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP