Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Rumänien förbereder sig inte mentalt för krig.

Rumänien förbereder sig inte för krig, är tillkännagivandet av försvarsministern, Vasile Dîncu säger rakt ut: Det finns inget behov för närvarande att förbereda sig för krig eftersom "det är inte fallet för Rumänien att gå i krig, som vi ibland ser i falska nyheter." en eventuell konflikt vid gränsen kräver vissa förberedelser från vårt land, men han betonade att vi inte förbereder oss för krig.

Jag ber också att jag, som en enkel före detta medborgare med rösträtt i ett annat främmande land, är lite orolig om jag fortfarande kan uttala landets namn?

Det var det vi saknade!

Efter att vi gav landet, som allmosor till utlänningar, dör vi nu för att försvara det, kommer en nyfiken plågad medborgare från arbetarklassen in i diskussionen.

Min potatis, istället för blommor, grodde på mindre än en vecka, på en barrikad av krukor i köksfönstret i ett hörn av världen i Stockholm....

Jag ser fram emot den katolska och protestantiska påsken i mitten av april den 17:e för att ha nya blom- och potatiskyssar

på de ortodoxa förfaller den 24:e april, men en vecka kanske inte spelar så stor roll.

Samtalet är över, men det skymmer fortfarande i mina tankar om hur bra det skulle vara för Ukraina och Ryssland att komma till en fredlig kommunikation.

 

Båda var en del av Sovjetunionen, har många blandade familjer av ryssar och ukrainare, talar systerspråk, är av slaviskt ursprung, har samma religion, vi tror att de behöver varandra.

För vissas stolthet, varför skulle vi alla lida?

Sanningen är att de behöver Ukrainas och varandras rikedomar, och inget mer handlar om välvilja och moral.

Om du sitter och tittar på amerikanernas och Natos mun vaknar du med ryssarna på gården när världen är dig kärare och du inte är på golf, skidor, pyramider på grund av pandemi knäpet , du lämnas hemma vid härden, med grön intyg eller utan att ens fånga nyheterna och den röda tråden från vågen från....

Romani från Rumänien säger: Våren kommer, vi måste gå och plocka sparris i Spanien, och vem kommer att tjäna bra pengar på den här saken, precis som från pandemin!

Låt generalerna komma.... det finns fler än soldater.

Ja, var är de stinkande med särskilda pensioner?

Ni som gick i pension vid 40 års ålder, lägg vantarna på era vapen och gå ut i frontlinjen så följer vi er ekonomiskt och vi har det bra, nu medlem i NATO och EU och vi är på randen.

Det är inte vårt krig, om amerikaner är rädda för att ta det, Joe Biden har orsakat allt ont i världen sedan han blev president, vände jorden 180°, stigande inflation globalt, tillbakadragandet av trupper från Afghanistan och lämnar ett förstört land. pandemi etc.

Vi är bara amerikanernas sköld, dessa NATO-medlemmar, det är allt, inget mer: "Voda in the rush" vi är kvar.

Och med vem ska Rumänien gå i krig? vi har armén alla inkomster köpta med hårda pengar och dessa kartonggeneraler som inte har något med armén att göra.

Vi måste förbehålla oss rätten att inte engagera oss!

Vi måste ta hand om oss själva och om vi kan göra något på riktigt kan vi hjälpa till att undvika ett krig!

Var beredd på alla situationer eftersom det kommer att överraska dig och vintern kommer att ta dig oförberedd.

Vem ska man slåss med??

Det finns få yrkessoldater och vi som är reservister är ännu färre !

 Ingen från väst kommer till en mobilisering !!

"Putler kastar medvetet sitt land i krig! Putlers mål är Europa, Ukraina är en förevändning...

Norman Schwartzkoff, en före detta amerikansk general i Gulfkriget, sa: Putin är farligare än 1000 bin Ladin tillsammans och han hade rätt."

Amerikanerna har gjort mycket mer skada än ryssarna över tid.... Förresten, bombningarna i Bukarest och Ploiesti utan anledning eller varning....sedan 1941-

Låt oss försvara korrupt rättvisa, statliga sålda, särskilda pensioner, sätta Putin i dem sade den vanliga rumänen,  jag lär mig ryska och jag flyttar till Moskva och det  är uppfattningen från hundratals och tusentals rumäner i kommentarerna jag läste under de senaste 10 timmarna, som avslutade ankomsten av ryssarna i Rumänien skulle det vara en välsignelse.

Folket har redan kapitulerat, allt jag behöver göra är att säga att jag är född i Rumänien och återgå till det normala och bry mig inte om hör det skramlar lite vapen.

obs:Nu är det nu.....den som sålde marken och stal den, nu om ryssarna kommer över oss vad gör du?!!!!!!! .Vi är som slavar .... antingen med dig eller med ryssarna eller med någon som kommer är samma djävul .... kanske är de bättre än med dig som för närvarande leder Rumänien.
Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2022-01-22 00:47Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Amerikaner ska föra krig på sitt territorium om de vill ha blod. I 250 år efter utrotningen av indianerna har de fört krig mot andra nationer. Nog med rån från andra länder
2022-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP