Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG SKRIVER NOG ALDRIG

Jag skriver nog aldrig den dikten nå´n kväll,
då månen är ny eller nedan,
om livet och döden i rymdens kapell
där länge jag gått allaredan.

Den dikten jag önskar att skriva få,
den skriver jag aldrig, emedan
jag också som månen vill fortsätta gå.
Jag får kanske skriva den - sedan...






Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2022-01-22 13:29



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP

En text som ställer sig på kanten till det eviga, blickar ut mot en möjlighet som tycks omöjlig här och nu. Sätter fingret på språket. Något av det osagda tränger sig på, men ändå blir det tystnader. Det är svårt att finna rummet där språket finns. Kan ibland vara plågsamt, men också vara något att föredra. Så blir min läsning av din text.

2022-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP