Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


utkast


rymd för rim

 

 

vi är stjärnor som dras isär
av tid som inte är


alltid nära

 

vi varandra bär

som vore vår kärlek interstellär

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-22 05:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP