Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det trädets styrka


Breder sina grenar
över en ljus himmel
likt en öppen famn

Det träd jag passerar
var dag

Det trädets styrka
vill jag också ha

Så jag tar det till mitt hjärta
och gläds var gång jag går
förbi

Och tänker:
”- Att det trädet nog ändå
är lite grann som vi”.




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-22 09:16



Bookmark and Share


  ULJO
Ett träd med styrka.
Fin bild
2022-01-23

  Kungskobran VIP
Kommer osökt tänka på Jan Fridegårds Trägudars land när jag läste denna fina dikt och fantastiska bild
2022-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP