Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hoppas du mår bra ...fotot är taget sommaren 2021


Att vara tillräcklig



Nog beskriver det en spindel
där han i nätet sitter känner sig
Maktfullkomlig då flugorna
I tråden rycker

Änglar gråter över hans stentavlor
Det är där hugget i sten
Alla dödsdomar ristats






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2022-01-24 00:28



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
huva så framsynt eller..
2022-02-04
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP