Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UPPDATERING 20.15 Kreml har avfärdat farhågorna

 

 

 Kreml har avfärdat farhågorna om att Ryssland skulle kunna stänga av sin gasledning till Europa i händelse av sanktioner mot konsolideringen av sina trupper vid gränsen till Ukraina, rapporterar DPA.

"Ryssland har uppfyllt sina fördragsåtaganden oklanderligt i de svåraste tiderna av öst-västkonfrontationen", sa Kremls talesman Dmitrij Peskov i Moskva på måndagen, enligt Interfax.

″ Ryssland har aldrig gett någon anledning att tvivla på dess allvar ?.

Kreml har svarat på rapporter i europeisk press om att en frysning av gastillförseln kan vara nära förestående. Peskov kategoriserade denna information som "hysteri" och "insinuationer".

Västvärlden har hotat Moskva om Ryssland invaderar Ukraina, men Ryssland förnekar att de har sådana planer, trots uppbyggnaden av trupper.

I Tyskland sa chefen för förbundsdagens utrikesutskott, Michael Roth, till Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung att om västvärlden inför sanktioner kan Rysslands gasförsörjning "utsättas för fara".




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-24 20:23



Bookmark and Share


  Koloristen
Nato sprider desinformation.
2022-01-25

  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.expressen.se/nyheter/20-ryska-fartyg-i-ny-krigsovning-i-ostersjon/

2022-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP