Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon

Dimmorna lättar
brudens slöjor över fjorden




Fri vers av Margit Grell VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-01-24 23:12



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
"brudens slöjor över fjorden"

Så vackert beskrivet. Ser
bilden framför mig.


2022-09-02

  BenGust VIP
Kan tänka sig det skira nordiska ljuset
bak slöjor.

2022-02-04

  Sparvögat VIP
Så oändligt vackert…
2022-01-25

  Kajan VIP
Närmast andlöst skön och flyktig poesi.
2022-01-25

  Kungskobran VIP
Älvorna dansar i brudens slöjor
över tjärnens mörka vatten
Näcken lockar med sin fela
kom till mig

När dagen kommer är slöjorna borta
näcken har tystnat
men det kommer en natt igen
då älvor dansa och näckens fela lockar

2022-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell VIP