Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träning 240 km från Irland i internationellt vatten.

Rysslands marinövningar på internationellt vatten nära Irland "är helt enkelt inte välkomna och inte önskade för närvarande", sa den irländska utrikesministern Simon Coveney på måndagen. Coveney förklarade att Moskva hade informerat Irland om att den ryska flottan hade för avsikt att genomföra övningarna 240 kilometer utanför Irlands sydvästra kust i Irländska sjön. Ryssland tillkännagav i slutet av förra veckan att dess flotta skulle hålla en serie övningar som involverar alla dess flottor från Stilla havet till Atlanten, den senaste styrkedemonstrationen mitt i stigande militär aktivitet och spänningar med väst.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2022-01-25 06:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP