Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Josefin 24


Du som inte längre förmår konsumera
för koppen ständigt väller över
aldrig mer dricker du droppen bäska
de skamfulla som droppen hällt
men du ska vara tacksam för att du lärt dig

förlorar du det goda humöret varje gång
blicken faller på lånekort och dumheter
då ska du veta att du inte är ensam
att känna så och det är en tröst




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2022-01-25 06:54



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
desto mer harcatt göra då blir vällingen ljum :)
2024-03-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP