Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sammankomsten eget foto


Vi som stämt möte här ikväll

I det diffusa finns en nyans
Inte alltid så klar och rationell

Det är i den tonen
Vi stämt möte här ikväll

Du och jag och dom andra
som inte alltid har så kloka svar

Vi som kan tyckas irra
så aningslöst kring
Mellan allt och ingenting

Kanske har vi fäst oss
lite för mycket
Vid någonting längtansfyllt
och drömlikt
Vi inte ens själva kan förstå

Men ber er nu lite försiktigt
Om att få ta plats ändå




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-25 08:46



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En fin dikt om sökandet och drömmandet, ett bejakande av det diffusa och svårgreppbara.
2022-01-25

  Kungskobran VIP
Vad vore livet utan drömmar
2022-01-25

  Koloristen
Fin betraktelse.

Mitt i alltsammans finns alltid Guds hand.
2022-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP