Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för idag


Kors i taket klokuggla

Vaknade just
finns ingen bättre sömn
Än då man behöver den.
Vattenträning i morgon
fast då blir det sent.
Måndagar förmiddag.
Anade det skulle bli
som det blev med foten.
En måste krypa före..








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2022-01-25 15:50



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Visst är det bra med mobiler det går skriva vågrät.natti
2022-01-25
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP