Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På gränsen av min förmåga

 

 

Förnekelens rustning rämnade i fogarna
bit efter bit ramlade av
tills jag stod naken och sårbar i verkligheten

tvingades inse sanningen
och börja bearbeta det jag blundat för

det krävdes tid, tålamod och envishet

det var på gränsen av min förmåga
men jag klarade det, jag klarade det




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2022-01-26 09:22



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Fina ord i
goda
konstellationer -
utsökt formade -
NJUTER!

2022-01-31

  Eva Langrath VIP
Välskrivet om det svåra att möta sig själv och sina förnekelser.
2022-01-31

  Cikoria Blå VIP
Bra.
2022-01-31

  Stisse
Fint skrivet om det som vi människor behöver ta oss igenom.
2022-01-29

  Maj-Lis VIP
Ibland lönar dej tålamod och envishet
2022-01-27

  Niliboy
Hurra va bra! Ibland måste man vara envis!
2022-01-27

  Blomma-Stjärna VIP
texten beskriver en balans vid avgrundens rand och att mot alla odds ha klarat det !!! - bokmärke!
2022-01-26

  Peter G VIP
Fin och känslosam text!
Ofta klarar vi så mycket mer än vi tror, det gäller bara att aldrig ge upp...
2022-01-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Med sig själv jobba
och trots motgång
lyckas, då kan man
ärligt säga, jag lyckades
och utan protester bara
vidare gå, efter upptäckt
att man kommit på rätt
väg för att bäst nå och
som slut plus sen gott få må...
Bara att säga, hurra då!
2022-01-26

  Eva Helene VIP
Ja, ibland är man starkare än man först tror och oftast måste det svåra få ta tid att bearbeta, så det gäller att beväpna sig med tålamod, precis som här. Så fint!
2022-01-26

  ULJO
Tillräckligt med envishet. Brukar vara bra.
2022-01-26

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om hur våra inre
och yttre verkligheter allt efter
som jämkas samman.
Starkt av dig att klara av det.
2022-01-26

  Feliaxel VIP
Man klarar mer än man tror
Fantastiskt
2022-01-26

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vilken kämpaglöd i din dikt! Och glädje!
2022-01-26

  Öknens Ros VIP
Att vara fast besluten att klara vissa saker är en viktig faktor.
2022-01-26

  Sparvögat VIP
Livets sårbarhet tecknar du så väl…
2022-01-26

    Liljan från Norr
Att göra förändringar är inte så lätt. Man måste inse och vara envis för att lyckas med det.
2022-01-26

  Maria Sundelin VIP
Envishet är bra
Kramar
2022-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP