Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


idag vilar solen bak molngardin

vattendroppar hänger tunga
fåglarna har flytt sin kos
annorstädes de sjunga
floden brummar som en lejonkung
rinner stinn och tung
och strandrinken sakta försvinner
livets båt ut i floden rinner
visst har en avlövad skog
slagit ut i dimman
visst ligger den röda mattan
vägen ut mot havet, sovande i tiden




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-01-26 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP