Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kontrast

 

 

nu

 

mot det vackra mörka

i vit tystnad

urskiljer

 

ingenting

 

mer än

liv

som tränger

genom ord

 

förbi

 

en existens

att vara ett språk

att klä sig

 

naken

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-26 13:18



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Att "blotta sig"
- i god mening.
2022-01-26
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP