Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resa utan mål

Då himlens klippblock skär igenom den frusna korallreven. Övergiven sånär som på mina egna hjärtslag. Blundar även du? Nu när tystnaden så gränslöst skimrande. Blödande frånvaro jag känner dess öppna närvarande sår. Utan att låta mig försvinna, snarare så extremt medveten om varje liten rörelse. Mina rivna vingar för mig envist framåt. Medan drömmarna pulserar i mina svarta ådror. Störtdyker ner i vattnet för att återfå balansen mellan hav och himmel. Men stjärnornas skådespel förför någon annan inatt. Bakom resan utan mål. Det den skövlade med sig på vägen. Ett pärlband av rymdens nektar. Jag somnar om. Med ljusår ifrån de årsringar av sorg den blekvita gryningens andetag tar sin början. Kysser behagligt passionens dagg. När vitsippor älskar. Vem vore jag att störa då?




Fri vers av Black raven VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-26 17:14



Bookmark and Share


  cilax VIP
fin denna
2022-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP