Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om aftonen i parken. Eget foto


Silveris och blå skymning

Parken vilar i blått skymningsljus

Vägen till och från herrgården
blänker livsfarligt av ishalka

En kylig vind drar genom parken

Som är mer spöklik i skymningen
Tänker:
- Silverskymning
Blå skymning och glashala vägar

Reser mig från bänken under gatlyktan
Tar spjärn med stavarna
Och börjar försiktigt vandra hemöver




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-26 17:28



Bookmark and Share


  ULJO
Lugn och fin i vinterhalkan
2022-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP