Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resans mål

Resan har varit långt och oändlig
Börjat med ett start och slutat med ett mål
Den har sett så omöjligt långt vid starten
Tills du väl har gått genom hela dess väg
Många mödor och utmaningar har stått inför dig
Oberäkneliga hinder som har försök stoppa din framfart
Fler än en gång har det verkat vara en meningslöst resa
Dömd att bli ett misslyckat företag från första början
Men den mänskliga viljan är det starkaste kraften av de alla
Stark nog att tänja världens makter och övervinna naturens lagar
Och när människan lärt sig överträffa sin egen osäkerhet
Så står hela världen inför hens fötter
Öppet för den som är villig att göra mödan
Så nu är man här vid målet och beundrar
Över hur ens bedrifter har växt sig så starka
Hur du själv har vuxit under resans långa gång
Vuxit till en mer fulländad och förverkligad människa




Bunden vers av Filip Zetterlund VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2022-01-26 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP