Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORDEN

Orden försvann
när du reste
Dom fanns där
men gick inte att fånga

Det kändes som
jag hade gått vilse
i dagar oändligt långa

Käns som om ljuset
inte når fram
det ljus som jag hittade 
i din famn

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-27 13:33



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande och vemodigt om saknad.
2022-01-28

  ULJO
Vemod
2022-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP