Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppmärksamma text ute med min hund.

tack för alla som gillade .
ute med min hund.
25.1 2022-18.00.
ja så är livet när barnen .
är stora har alltid gillat djur.
dom ger glädje kärlek.
katten mir varit här ett år.
hon förstör river ner.
men hon får mig att känna glädje,
får mig att skratta,
jag vet livet är bara ett lån.
av birgitta27.1.2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-27 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP