Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den gamle mannen.

jag åkte till vårdcentralen.'
i måndags såg den.
gamle mannen han brukar prata.
han sa ingenting satt där med sin rullator.
han orkade knappt stå.
pratade med en tjej.
sen satte han sig mitt emot mig i busen.
hans bruna ögon hans glädje lyste ,
när han tittade på alla.
hans bruna ögon lyste kärlek.
o glädje när han tittade på alla.
det blev värme i hela bussen.
för att han kände glädje,
han kunde knappt gå när han skulle gå av busen
.men han kämpar på brukar titta .'
när han kämpar förbi mitt fönster .
av birgitta skrev 27.1.20222




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-01-27 14:13



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
En varm och öm text. Fint skrivet!
2022-01-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
Glädje även en tyst
visar sin styrka
genom att lysa
så´n företeelse
skulle vi alla dyrka
och sen för evigt hysa!
2022-01-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Glädje även en tyst
visar sin styrka
genom att lysa
så´n företeelse
skulle vi alla dyrka
och sen för evigt hysa!
2022-01-27

    ej medlem längre

Var och en sluter sina ögon en sista
gång, fint skrivet om vår ålderdom.
2022-01-27
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP