Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


BARA STJÄRNORNA SOM VET

 

känn nu faller här ett ljummet vårregn

i ett något melankoliskt men stilla flöde

kanske kan det vara ett sorts varsel

som nu verifierar mitt ganska så oklara öde

 

men jag har verkligen inga förväntningar

och jag har absolut inte någon strategi

bara en sorts simpelt enkel dunkel föraning

här i min alldeles egenhändigt skapade tragedi

 

alla förvirrade små minnen jag kreerat

gör att hjärtat helt okontrollerat förblöder

men mina tankar omkring den nya tiden

de gör att hoppet ändå på något sätt nu glöder

 

så när jag nu som oftast vandrar på min strand

känner jag mig alltid såväl lättledd som fragil

och jag vill av all min kraft bestiga nya berg

just bara för att jag kan och för att hjärnan vill

 

så vad som nu är målet med min nya färd

just detta är det bara stjärnorna som vet

och dit som slumpen till slut nu fört mig

får också bli mitt absoluta och slutliga dekret

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-28 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP