Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


...NÄR ALLT ÄR PERFEKT

 

när vi vaknar en morgon
och solen åter står högt där i sky
 ...just då är allt så perfekt

att få vandra på stranden
så helt förtroligt till gudars försyn
     ...lite som sin egen prefekt

ja livet det leker med mig
så nu vill jag leka lekar med dig
     ...så att inte känslan försvinner 

så när våren nu kommer
då värmer den nog lite mer än förut
     ...ja som om att kärleken brinner

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-01-29 12:38



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
När våren kommer spritter det i kropp och själ.

Fint fångat av dig med den fantastiska bilden
2022-01-29

  Sparvögat VIP
Kärlekens slöja, så fina ord…
2022-01-29

  Den skrivande tysta
Vackert!
2022-01-29
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP