Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista söndagen i januari bagatell 23

 

 

Skallrande tänder

frusna händer rosiga

kinder vintertid

vilsna änder finner till

slut lite öppet vatten

 

elsparkcyklarna

urladdade färgprakt mot

det vita en och

annan flanör andas ut

små moln mot klarblå himmel

 

januari går

mot sitt slut har inte tid

vänta in fastan

bagerierna frestar

med semlor i skyltfönstren

 

och över allt på

Söder lägger pandemin

sordin på dagen

en semla med varm mjölk en

klen tröst räddar söndagen

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-30 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP