Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trossbotten


Hur går det för dem som ingen isolering har
förlorade redan som barn
frostnupna genom livet de reser
de vet ej världens oro, månar den inte
blott sin egen de har
de jagas ständig av sin egen skugga

inser inte, även de färdas på en väg av ljus




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-01-30 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP