Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


...OCH I DRÖMMEN FANNS SVAREN

 

det allra vackraste jag sett i livet
ja det var då när du kom
     ...och hur livet då vände

det som hände det var just det
att du fick mig att på nytt tänka om
     ...ja just det var det som hände

de livet jag levde hade fått mig försvinna
men nu tände nån lågan
     ...och fick den åter att brinna

så nu jag står på min strand och jag ler
allt som var det har nu till slut
     ...äntligen blivit förut

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-30 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP