Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lödder klokuggla


Finns något härligare
efter stormen
låta ögat följa
över himmelsblå bölja
fiskmåsens flykt
med vindspända segel
och höra mumlet från tvättmaskin
som spolar ut löddret
ångesten och natten
allting har två sidor
en del ser det begränsade
och andra ser rymden
kan olika verklighetssyn
samlas under en flagga
utan bryta arm?

Tvivlande Tomas skriver




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-01-30 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP