Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innovationer



förmår vi gå utanför ramarna
finner vi möjligheter
överallt
än viktigare varje gång livet är kallt

då ser vi hur solens brinnande klot
landar på hustaket
och rosa sockervaddsmoln
vandrar som små skepp över indigoblå himmel
allt andas tystnad i solnedgång
"en lisa för själen"

och de daglig plikterna smälter bort
i regnet över vår ruta
närvaron i nuet
ett foto från stunden
dina andetag
ger liv
du är fantastisk
glöm aldrig det

var dig själv




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-02-01 08:00



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
<3 blir heligt förbannad över dessa skurkar inbillar sig ..
2022-12-21
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP