Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken på distanskurs

kan man inte .
få kärlek på distanskurs.
jag menar skriva.
till varandra.
kan man inte ge.
varandra goda råd.
vad skall man göra .
för att inte.'
misslyckas med kärleken.
minna tankar i dag. av birgitta skrev 1.2 2o22




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-01 12:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänk om man kunde pröva på kärlek på distanskurs och nå den ljuvliga lyckan?! Ett TOPPENFÖRSLAG!
2022-02-02
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP