Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till lilla mor som gick bort 220127


Till lilla mor!

 

”Lilla mor vad finns där bortom månen

vi som blev kvar vi letar efter svar

för mamma du saknas oss helt oerhört

men minnet av dig för alltid lever kvar”

 

Tack för allt mamma!

 

Copyright © AndLou

 




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-02-01 13:04



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En dikt som är bortom tid och rum, fint.
2022-02-02

  Kungskobran VIP
Saknar åxå min mamma.
Fint diktat
2022-02-02

  ULJO
Så fina ord till din kära mor
2022-02-01

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ömsint och kärleksfullt skrivet till din älskade mamma!
2022-02-01

  Öknens Ros VIP
Fina ord om din mamma.
2022-02-01

  Den skrivande tysta
Så gripande, sorgligt, vackert.
2022-02-01
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP